Iskra delikatese
Proizvodnja torti i kolača

Torte i kolači

Torte i kolači pripremljeni od svježih i pravih sastojaka, bez umjetnih aditiva i boja.


Slike-08

Čokolade i praline

Kada svratite u svijet mirisa, čokolade i začina, pustite da čokolada odabere vas, isto kao što ćete vi odabrati nju. Čarolija boja i okusa.
 


Bageutte-www

Pekarski proizvodi

Fotografije svakodnevno svježih pekarskih proizvoda.


Kvaliteta

Pripravljanje slastica je naš užitak! Naše delikatese poznate su po svojoj tradiciji i profinjenom okusu. Naše slastice ne sadrže umjetne aditive i boje, svaki proizvod se brižno priprema od svježih i pravih sastojaka.

Prodaja slastica

Bez sumnje ste do sada već i ogladnili! Želite kupiti naše delikatese? Zanimaju vas cijene kolača i torti, vrste vina i rakija koje imamo u ponudi ili nam želite ponuditi poslovnu suradnju? Slobodno nam se javite, odgovaramo na sve upite u najkraćem mogućem roku!

pekarski proizvodi, fine slastice, voćne rakije, vina i likeri

Naše delikatese poznate su po svojoj tradiciji i profinjenom okusu. Sve slastice rade se od svježh sastojaka po originalnim recepturama
i novim slastičarskim trendovima. Pripravljanje slastica naš je velik užitak, a u isto vrijeme mašta je naša nit vodilja za vaše savršeno zadovoljstvo.
Naši proizvodi ne sadrže umjetne aditive, svaki se proizvod brižno priprema od svježih i pravih sastojaka i ne koristimo umjetne boje.

Visoka kvaliteta proizvoda, eksperimentiranje s novim okusima, a u isto vrijeme vjernost tradiciji čine nas posebnim i prepoznatljivim.
Posjetite nas i uvjerite se!

MasterCard Maestro American Express Diners