Iskra delikatese

Pekarski proizvodi

Proizvodnja kruha i peciva od pažljivo biranih kvalitetnih sastojaka koje dobavljamo od domaćih poljoprivrednika. Naši pekarski proizvodi se rade u vrhunskim uvjetima, a posebnu pozornost obraćamo na sam proces pečenja koji mora biti kvalitetno odrađen kako bi pekarski proizvodi imali savršenu svježinu, teksturu i okus. 

Nudimo vam svakodnevno svježe pekarske proizvode kao što su:

  • Bijeli i crni kruh
  • Raženi kruh
  • Domaći kruh
  • Razne vrste peciva i kroasana

Pogledajte i ostale proizvode iz naše ponude:

Kvaliteta

Pripravljanje slastica je naš užitak! Naše delikatese poznate su po svojoj tradiciji i profinjenom okusu. Naše slastice ne sadrže umjetne aditive i boje, svaki proizvod se brižno priprema od svježih i pravih sastojaka.

Prodaja slastica

Bez sumnje ste do sada već i ogladnili! Želite kupiti naše delikatese? Zanimaju vas cijene kolača i torti, vrste vina i rakija koje imamo u ponudi ili nam želite ponuditi poslovnu suradnju? Slobodno nam se javite, odgovaramo na sve upite u najkraćem mogućem roku!

pekarski proizvodi, fine slastice, voćne rakije, vina i likeri

Naše delikatese poznate su po svojoj tradiciji i profinjenom okusu. Sve slastice rade se od svježh sastojaka po originalnim recepturama
i novim slastičarskim trendovima. Pripravljanje slastica naš je velik užitak, a u isto vrijeme mašta je naša nit vodilja za vaše savršeno zadovoljstvo.
Naši proizvodi ne sadrže umjetne aditive, svaki se proizvod brižno priprema od svježih i pravih sastojaka i ne koristimo umjetne boje.

Visoka kvaliteta proizvoda, eksperimentiranje s novim okusima, a u isto vrijeme vjernost tradiciji čine nas posebnim i prepoznatljivim.
Posjetite nas i uvjerite se!

MasterCard Maestro American Express Diners