Iskra delikatese

Fine slastice

 Vrhunski kolači i praline s najboljom belgijskom čokoladom Belcolade zasladit ce vaša nepca. Bademi, orasi, pistacije, karamel, ali i crveni papar, tartuf i liker od naranče samo su neki od okusa koji su se spojili s bijelom, mliječnom, tamnom i crnom čokoladom u različitim varijacijama i oblicima, kako bi predstavili najnovije trendove u slastičarstvu. Nastojimo poštivati tradiciju uz inovacije te zadržati užitak u slatkim delicijama, bez ustupaka za nutricionizam i zdravlje.

Upravo su to neki od najvažnijih smjerova u kojima će se razvijati slastičarstvo u skoroj budućnosti, prema istraživanju tvrtke Belcolade u kojem je sudjelovalo više od 6400 sudionika u 14 država u svijetu. Kritični, pragmatični i zahtjevni potrošači žele najbolje iz slatkog i zdravog 'svijeta' te maksimalnu i jasno vidljivu kvalitetu, zaključak je istraživanja.

"Pralina nije usputna slastica i savršeno se može uklopiti s pomno odabranim vinima"  -Robert Ripli.
 

Delikatese Iskra po starim receptima pravi 20 vrsta pralina od četiri vrste čokolada – bijela, mliječna, tamna i crna. U ponudi su voćni, alkoholni, mliječni i deserti ekstremnih okusa. Kada svratite u svijet mirisa, čokolade i začina, pustite da čokolada odabere vas, isto kao što ćete vi odabrati nju. Čarolija boja i okusa.

Ako dolazite kao umjetnik uživanja u okusima kakaa prethodno nemojte ništa jesti, kako ne biste kvarili okuse koji tek treba ovladati vama. Čokolada vam se mora prvo dopasti vizualno, a tu je i prodavač koji će vas uputiti na određenu vrstu čokolade, kada sazna kakve okuse volite – voćne, egzotične,…… ali prije svega da li ste poklonik bijele, mliječne ili pak tamne čokolade.

Čokolada mora biti sjajna i  pravilnog oblika, a korica u većini slučajeva treba hrskati pod zubima. Pustite da vam se zalogaj otopi u ustima i prije nego progutate udahnite zrak na usta, a nakon gutanja ispustite zrak kroz nos. Pustite miris i aromu neka ovladaju vama, sva čula prepustite uživanjima! 

Iz Delikatese Iskra izaći ćete sretniji i spremni da prenosite legendu o čokoladi...


Pogledajte i ostale proizvode iz naše ponude:

Kvaliteta

Pripravljanje slastica je naš užitak! Naše delikatese poznate su po svojoj tradiciji i profinjenom okusu. Naše slastice ne sadrže umjetne aditive i boje, svaki proizvod se brižno priprema od svježih i pravih sastojaka.

Prodaja slastica

Bez sumnje ste do sada već i ogladnili! Želite kupiti naše delikatese? Zanimaju vas cijene kolača i torti, vrste vina i rakija koje imamo u ponudi ili nam želite ponuditi poslovnu suradnju? Slobodno nam se javite, odgovaramo na sve upite u najkraćem mogućem roku!

pekarski proizvodi, fine slastice, voćne rakije, vina i likeri

Naše delikatese poznate su po svojoj tradiciji i profinjenom okusu. Sve slastice rade se od svježh sastojaka po originalnim recepturama
i novim slastičarskim trendovima. Pripravljanje slastica naš je velik užitak, a u isto vrijeme mašta je naša nit vodilja za vaše savršeno zadovoljstvo.
Naši proizvodi ne sadrže umjetne aditive, svaki se proizvod brižno priprema od svježih i pravih sastojaka i ne koristimo umjetne boje.

Visoka kvaliteta proizvoda, eksperimentiranje s novim okusima, a u isto vrijeme vjernost tradiciji čine nas posebnim i prepoznatljivim.
Posjetite nas i uvjerite se!

MasterCard Maestro American Express Diners